Vi blir fler som hjälper dig välja Merlo

Vi blir allt fler medarbetare, som arbetar med att sälja Merlo till svenska maskinentreprenörer. För ett tag sedan anställde vi säljaren Gustaf Ehn som arbetar i Stockholmsområdet. Vid årsskiftet anställde vi säljaren Peter Sjöström med placering i Umeå. Och nu i skrivande stund söker vi ännu en säljare, som ska stärka säljorganisationen vid vår anläggning i Vara.

När det gäller Norrland, så innebär en omorganisation att vi öppnar eget säljkontor i Umeå. I samma stad finns vår trogne servicegivare Kent Nilsson Bil & Maskin AB, i Luleå finns Br Jönssons Maskinservice och i Piteå finns Piteå Maskinmek AB. Dessutom kommer vår tidigare samarbetspartner Norrmaskiner att serva Merlo ännu en tid. (Se alla servicegivare på www.hullert.se).

Sammantaget innebär allt det som pågår att AB Hüllert Maskin befinner sig i en kontinuerlig utveckling. Vi kan se tillbaka på ett par decennium av stark expansion för vårt företag och för Merlos representation i Sverige.
Att vi förser Sverige med teleskoplastare av hög kvalitet och med ett rikstäckande servicenät får dessutom ständig bekräftelse av det faktum att Merlo är det största teleskoplastarmärket i vårt land.

Nu blickar vi framåt. Med de förstärkningar av vår organisation som sker och med den kontinuerligt pågående utvecklingen, så andas vi optimism för framtiden. Det gör också våra kunder och flera av de reportage som finns med i detta nummer av Merlo News andas sådan framtidsoptimism.
Glöm nu inte alla mässor under 2019 där man kan se Merlos hetaste modeller!

Jag önskar er alla trevlig läsning i detta nummer av Merlo News.

Andreas Tagesson
Operativ chef, AB Hüllert Maskin

MASKINMÄSSOR MED MERLO 2019:

  • MaskinExpo, 23-25 maj
  • Borgeby Fältdagar, 26-27 juni
  • Brunnby Lantbrukardagar 3-4 juli
  • Load up North, 29-31 augusti
  • Entreprenad Live, Knutstorp, 12-14 september
  • Elmia Park, 24-26 september
Dela denna artikel: