Magnus MW Lyft & Plåt AB pålitlig entreprenör

Med fyra teleskoplastare, två anställda och tio års erfarenhet är Magnus Westman precis den teleskoplastarentreprenör som kunderna vet att de kan lita på.

Magnus driver sitt företag från Västberga söder om centrala Stockholm. Det är en perfekt position varifrån han och hans personal snabbt kan komma på plats när kunderna behöver maskiner med lång räckvidd och kapacitet att hantera lastning, lossning och all slags materiallogistik på exempelvis byggarbetsplatser.

– Vi kör på inringning med i stort sett alla tänkbara lyft, samt också all slags lossning och lastning, berättar Magnus.
De senaste åren har efterfrågan varit stor och det har också kommit in en del oseriösa aktörer i lyft- och teleskoplastarbranschen.
Styrkan för Magnus Westman och hans anställda är företagets goda renommé som förknippar kvalitet och pålitlighet med deras personal och maskiner.
– Vi har hållit på så länge att vi är etablerade och har lång erfarenhet av vad vi håller på med, konstaterar han.

I maskinparken finns fyra Merlo, varav tre stycken Merlo 40.17 som lyfter fyra ton och har en lyfthöjd på 17 meter. Man har också en liten Merlo 25.6 vars främsta styrka är det lilla formatet som gör det möjligt att jobba där det är trångt eller begränsad höjd. Den maskinen tar sig till exempel enkelt in i parkeringshus och liknande miljöer.
– Jag är nöjd med våra Merlo och med redskapen vi satsat på. Vi har kranarmar, personkorg, olika slags gafflar och en av maskinerna kan manövreras med fjärrstyrning.

Magnus Westman sköter också om sina maskiner för att de alltid ska vara i perfekt skick.
– På de äldre maskinerna gör jag all service själv. Det blir så efter alla år att man lär känna sina maskiner och kan ta hand om en del av all service på egen hand.

När vi behöver hjälp så är det Truck & Hydraul- service i Haninge som kommer. Det fungerar fantastiskt bra och att service fungerar så bra är oerhört viktigt för oss maskinentreprenörer.

Dela denna artikel: