Anneth förstärker

Nu stärker Hüllert Maskin sin försäljningsorganisation ytterligare. Anneth Hermansson ska stödja återförsäljarnätets arbete med försäljningen av Merlo.

Anneth Hermansson känner redan maskinbranschen väl. Hon kommer från en tjänst hos Norje Smidesfabrik AB, som tillverkar och säljer redskap och tillbehör till entreprenadmaskiner. Därmed har hon under många år ansvarat för leveranserna av Norjes gaffelställ, planeringsskopor och kranarmar till Merlo. Hos Hüllert Maskin ansvarar hon nu för kontakterna mellan Hüllerts huvudkontor och alla landets återförsäljare av Merlo. På sikt kommer hon även att ansvara för försäljning av Merlos maskiner till industrisektorn.

– Vi är inte många kvinnor som jobbar på säljsidan i maskinbranschen. För mig är det en rolig utmaning att vara en av få och jag är väldigt glad för förtroendet, säger hon, övertygad om att hon har ett försprång, eftersom hon redan känner branschen och själv är känd av många branschkolleger. Anneth Hermansson kommer att utgå från Hüllerts nyinrättade kontor hos systerföretaget Ottosson Maskin AB utanför Sölvesborg.

 

Dela denna artikel: